Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce record și-a propus să egaleze Simona Halep

ro

21 Oct, 2013 23:34 1758 Marime text

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care s-a impus, duminică, la turneul de categorie Premier de la Moscova, a declarat, astăzi, la întoarcerea la Bucureşti, că îşi doreşte să o ajungă pe Virginia Ruzici, câştigătoare a 12 turnee WTA în carieră.
 „Sunt foarte fericită, încerc să mă bucur de aceste momente deosebite, de tenis, de jocul meu. Am auzit că am urcat pe locul 14 după Moscova, mă bucur că am reuşit această performanţă şi sper să urc cât mai sus. Ştiam că Irina Spârlea şi Ruxandra Dragomir au patru turnee câştigate în carieră, mă bucur că am reuşit să ajung la cinci. Sper să câştig cât mai multe şi să o ajung pe doamna Virginia Ruzici. Nu este în pericol recordul dânsei, dar sper măcar să o egalez”, a spus Halep, la Aeroportul Henri Coandă.
Sportiva română a afirmat că Samantha Stosur a fost un adversar foarte dificil în finala de la Moscova. Halep, care a câştigat aproape un milion de dolari din tenis anul acesta, susţine că nu se gândeşte niciodată la partea materială înaintea unui turneu. Halep a obţinut peste 1,7 milioane de dolari premii în carieră. Chiar dacă spune că nicio jucătoare din circuitul WTA nu îi provoacă teamă, Halep recunoaşte că în momentul acesta sunt câteva mai bune decât ea. La întoarcerea din Rusia, Simona Halep a fost întâmpinată la Aeroportul Henri Coandă de părinţii săi şi de fosta jucătoare Florenţa Mihai.

Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii