Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce reclamă PDL Constanţa Cineva a cerut la o secţie de votare buletine de vot pentru Eforie. Şi i s-au dat

ro

30 Jul, 2012 11:04 1321 Marime text

Una dintre cele mai şocante plângeri formulate de PDL Constanţa s-a înregistrat la Biroul Electoral Judeţean Constanţa, azi noapte.

Iată câteva fragmente din sesizare:

„Sesizăm încălcarea de către preşedintele secţiei de votare nr. 32 Constanţa, dl. Stoian Mihai, a dispoziţiilor legale care reglementează modalitatea de desfăşurare a referendumului din data de 29.07.2012.

În fapt, în data de 29.07.2012, în jurul orelor 22:00 – 22:30, la secţia de votare mai sus nominalizată, s-a prezentat o persoană, solicitând preşedintelui acestei secţii, să-i predea aproximativ 350 buletine de vot, acestea fiindu-i necesare la o secţie de votare din localitatea Eforie.

Menţionăm că preşedintele secţiei de votare i-a predat, în baza unui proces – verbal încheiat în acest sens, buletinele solicitate, deşi persoana anterior menţionată nu s-a legitimat prin prezentarea cărţii de identitate, în pofida faptului că acest lucru îi fusese solicitat de reprezentantul PDL în biroul electoral al secţiei de votare.

În acest context, apreciem că, în mod evident, procesul – verbal de predare – primire întocmit în condiţiile anterior descrise s-a încheiat fără ca preşedintele secţiei de votare să procedeze la identificarea certă a persoanei care a preluat aceste buletine.

Faţă de această situaţie, reprezentantul PDL în secţia de votare a înţeles a formula o întâmpinare, a cărei înregistrare a fost refuzată, în mod abuziv, de către acelaşi preşedinte al secţiei de votare.

În continuare, preşedintele secţiei de votare mai sus nominalizate a refuzat să dea curs solicitării reprezentantului PDL de a semna, pentru conformitate cu originalul, copia listei suplimentare întocmite la nivelul acestei secţii”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii