Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce priorități a trasat președintele CJC, în urma întâlnirii cu reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța

ro

14 Jul, 2016 17:35 2146 Marime text
Finalizarea lucrărilor la Centrul Cultural pentru Tineret “Jean Constantin”, reorganizarea direcțiilor din cadrul Consiliului Județean Constanța, precum și identificarea unor surse de finanțare pentru proiecte de interes pentru tineri se numără printre prioritățile trasate de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în urma întâlnirii cu reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța. Discuțiile au avut loc astăzi, la sediul CJC.
 
Reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța au punctat importanța unui spațiu destinat exclusiv formării și dezvoltării tineretului constănțean, dar și a unei direcții de specialitate în cadrul Consiliului.
 

“Consider că este necesar să studiem foarte bine organigrama astfel încât să eficientizăm toate direcțiile. În acest moment nu există o direcție bine configurată nici pentru tineret, nici pentru sport, sănătate sau cultură. Vreau ca aceste departamente să funcționeze în mod independent și să existe o delimitare clară a atribuțiilor”, a declarant președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

 
Oficialul CJC a precizat că se face o analiză a stadiului în care se află toate proiectele, dar și a repartizării atribuțiilor în direcțiile CJC.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii