Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ce pregătește municipalitatea constănțenilor și agenților economici

ro

31 Jul, 2017 18:11 2863 Marime text
Primăria Constanța va implementa două aplicații cu adresabilitate către constănțeni dar și către mediul de afaceri. Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a explicat despre ce este vorba.

Astfel, prima aplicație, de tipul "civic alert" va înlocui astfel și pagina de Facebook ptr sesizări și reclamații primăriei, care a fost închisă în urmă cu 2 luni. Prin această aplicație care va putea fi instalată și pe dispozitivele de telefonie mobilă, toți constănțenii vor putea depune sesizări din orice zonă a orașului și vor fi la curent și cu stadiul rezolvării sesizării lor.

A doua aplicație se adreseaza agenților economici și va fi dezvoltată împreună cu Departamentul de studii și prognoze din cadrul Primăriei Constanța. Mai exact, în momentul în care o persoană vrea să-și autorizeze o viitoare afacere, va primi toate informațiile legate de prognozarea și perspectiva afacerii. 

De exemplu, dacă un cetățean dorește să deschdă o patiserie, cu ajutorul acestei aplicații va afla câte patiserii sunt în oraș, unde sunt amplasate, astfel încât să poată alege cea mai bună variantă pentru afacerea lui. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii