Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nume se vehiculează la Transporturi în locul lui Silaghi

ro

19 Aug, 2013 18:01 1447 Marime text
Potrivit surselor EvZ, liberalii nu vor mai menține nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la ministerul Transporturilor, urmare a deciziei DNA de azi.

În plus, subiectul urmează a fi discutat săptămâna viitoare în cadrul unei ședințe a conducerii PNL, care oricum trebuia să aibă aibă loc pentru a pregăti ședința USL de la sfârșitul lunii august.

Un singur nume a fost vehiculat până acum, pentru a-i lua locul lui Silaghi, cel al apropiatului lui Relu Fenechiu, secretarul de stat de la transporturi, Cristian Ghibu, au declarat surse liberale pentru EvZ. Acesta ar fi agreat și de premierul Ponta, care de altfel, după demiterea lui Fenechiu, l-a desemnat pe Ghibu să se ocupe de gestionarea treburilor curente ale instituției.

“Din punct de vedere politic, însă, după expirarea termenului de 23 august, când președintele va trebui să se pronunțe, PNL va avea o ședință de birou și va lua deciziile în consecință”, a afirmat și vicepreședintele PNL Norica Nicolai pentru pesurse.ro.

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Relu Fenechiu, este de părere că Ovidiu Silaghi le va cere colegilor săi din Camera Deputaților să voteze pentru începerea urmării penale.

Citiţi mai mult: EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii