Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nu au voie să facă invitaţii la nunta Elenei Băsescu

ro

30 Aug, 2012 13:38 694 Marime text

Invitaţii la nunta Elenei Băsescu au fost anunţaţi, în momentul în care li s-au înmânat invitaţiile, că li se interzice să facă fotografii în timpul petrecerii organizată la Palatul Snagov, susţin surse din anturajul mirilor.

Apropiaţi ai Elenei Băsescu şi viitorului ei soţ, Bogdan Ionescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, că Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) a impus invitaţilor la nuntă reguli stricte.

Astfel, persoanele care au distribuit invitaţiile la eveniment le-au pus în vedere nuntaşilor că le este strict interzis să facă fotografii ori să filmeze cu aparate sau camere video.

Invitaţii pot face fotografii doar cu telefoanele mobile, însă exclusiv cu mirii, iar acest lucru numai cu acordul lor.

Sursele citate susţin că în sală vor exista mai mulţi fotografi care vor surprinde cele mai importante momente ale petrecerii. Ulterior, imaginile vor fi imprimate pe CD-uri care vor ajunge, în câteva zile, la toţi cei prezenţi la nuntă.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov şi sunt aşteptate în jur de 450 de invitaţi. Meniul, sofisticat, este de 74 de euro.

Europarlamentarul Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, se căsătoreşte cu Bogdan Ionescu, sâmbătă, la ora 12.00, la Primăria sectorului 2 Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii