Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mesaje au transmis preşedintele şi primul ministru după atacul din Afganistan în care au fost răniţi opt militari

ro

30 Apr, 2018 14:34 974 Marime text
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 30 aprilie a.c., un mesaj, în urma atentatului din Afganistan, soldat cu numeroşi morţi şi răniţi, printre care şi opt militari români.
 

"Am aflat astăzi cu profundă durere despre atentatul din Afganistan soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, printre care şi copii. În urma acestui tragic eveniment, opt militari români, aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan, au fost răniţi. Le urez însănătoşire grabnică şi multă putere lor şi familiilor acestora în aceste momente de grea încercare. Le suntem alături militarilor noştri care ne reprezintă ţara cu profesionalism şi dedicare în cele mai periculoase zone din lume, pentru menţinerea păcii şi asigurarea securităţii internaţionale." . a transmis preşedintele Klaus Iohannis. 

 
Un mesaj legat de acest eveniment a transmis si premierul Viorica Dăncilă: 

"M-a întristat profund vestea atentatelor din Afganistan, în urma cărora și-au pierdut viața civili, inclusiv copii, iar opt militari români au fost răniți. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care au avut de suferit de pe urma acestor evenimente tragice. Ministrul Apărării mi-a transmis că este în legătură permanentă cu echipa de comandă, iar medicii le acordă răniților ajutorul de specialitate. Le doresc însănătoșire grabnică militarilor noștri și  multă putere familiilor lor pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile" - se arată în mesajul primului ministru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii