Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce măsuri au fost luate după tragedia petrecută în curtea unei școli din Iași. Un copil de trei ani a murit după ce a căzut în fosa septică

ro

16 Apr, 2019 16:21 1354 Marime text
Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, întrunit în şedinţă extraordinară în cursul zilei de marţi, 16 aprilie, a luat decizia destituirii imediate a directorului Şcolii Profesionale Brăeşti, unitate de învăţământ cu personalitate juridică în subordinea căreia funcţionează Grădiniţa şi Şcoala cu clasele I-IV Buda (comuna Brăeşti, judeţul Iaşi).

Potrivit unui comunicat transmie de Ministreul Educației Naționale, decizia a fost cauzată de faptul că nu au fost asigurate condiţiile de securitate/siguranţă pentru elevii din cadrul acestei unităţi de învăţământ.

De asemenea, s-a dispus numirea unei comisii de cercetare disciplinară internă privind incidentul în urma căruia a rezultat decesul unui copil în vârstă de trei ani.

„Menţionăm că Ministerul Educaţiei Naţionale are în lucru un proiect de Hotărâre de Guvern pentru transferarea resurselor financiare necesare către primării, în vederea efectuării lucrărilor de extindere/reabilitare/modernizare/dotare a 1180 de şcoli cu grup sanitar în curte” - a transmis Ministerul Educației Naționale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii