Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai știți despre Sevil Shhaideh fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice?

ro

22 Jan, 2016 06:36 4284 Marime text
După plecarea de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh, fostul ministru din Guvernul Ponta a intrat într-un con de umbră și nu se mai știe nimic de ea.
 
Ultima informație oficială o avem de la Uniunea Democrată Turcă din România care a anunțat, la începutul lunii decembrie anul trecut, cu prilejul Zilei Minorităţilor Naţionale, că a decernat o serie de plachete omagiale unor personalităţi ale comunităţii printre care Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Mustafa Ilhan, antrenor de fotbal, director al Palatului Copiilor, Omer Süsli, om de afaceri, proprietar Praktiker România şi Ahmet Daştan, coordonatorul TIKA Bucureşti.
De-atunci nimic.
 
Și totuși...
Iată că ieri am găsit ceva. “Subțire”, cum se spune în presă, dar tot este ceva. Mai ales că este singura informație, în afara celei amintite, de la demisia guvernului Ponta la începutul lunii noiembrie 2015 din care făcea parte și un ministru din Constanța. .
Ei bine, la numai câteva zile, de la plecarea de la Guvern, Sevil Shhaideh a hotărât ca împreună cu soțul Akram Shhaideh, în calitate de asociați, să dizolve și să radieze din registrul comerțului societatea ROSYR International SRL.
Motivul: datorită nerealizării obiectului de activitate.
Asociații declară pe propria răspundere că nu au datorii față de stat, persoane fizice și/sau juridice dar și că nu au active de repartizat iar patrimoniul se împarte conform cotei de participare la profit și pierderi.
Potrivit Vrajitorul.eu, cei doi au fondat societatea în anul 2009, fiecare cu părți egale, activitatea principală fiind comertul cu
amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
Reaminitm că Sevil Shhaideh a fost ministru în perioada mai-iunie 2015, anterior deținând funcția de secretar de stat la aceeași instituție și director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii