Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TOP Cele mai periculoase jucătoare la Indian Wells și Miami Ce loc ocupă Halep, pe hard-ul american

ro

12 Mar, 2015 22:07 1633 Marime text
Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells este cel mai important după cele de Grand Slam, atrăgând nu doar un public numeros, ci și cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Experiența este așadar importantă.

Poziția ocupată pe lista capilor de serie nu este întotdeauna relevantă într-un turneu, de multe ori fiind foarte importantă experiența jucătoarelor în turneul respectiv și mai ales pe acea suprafață de joc. Topul celor 5 favorite la Indian Wells, care cel mai probabil va rămâne neschimbat și la Miami, este format din: Serena Williams, Maria Șarapova, Simona Halep, Caroline Wozniacki și Ana Ivanovici.

Atunci când este luat în calcul și parcursul jucătoarelor la ultimele 2-3 ediții, lucrurile se schimbă în topul favoritelor. Simona Halep, cu toate că are o formă foarte bună, ea este depășită de alte jucătoare cu rezultate mai bune în anii anteriori. Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 6, nu se află în top deoarece nu a avut rezultate remarcabile în cele două turnee. În clasament au fost luate în calcul doar rezultatele din anii recenți, de la turul 3 în sus.

Turneul de la Indian Wells, desfășurat între 11-22 martie, este urmat de cel de la Miami, ambele fiind de categorie Premier Mandatory și având suprafață de hard. Astfel experiența de la Miami poate fi relevantă și la Indian Wells.


Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii