Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:11 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce le-a scris un agent economic de pe litoral inspectorilor ANAF

ro

28 Jul, 2015 11:11 3141 Marime text
 
Pe un caiet lăsat strategic pe o masă din apropierea inspectorilor antifraudă aflați în control pe litoral, un reprezentat al firmei verificate le-a transmis acestora o rugăminte: să închidă cumva ochii la cei cca 25.000 de lei (peste 5.000 de euro) pe care nu i-au înregistrat în casa de marcat în acea zi și să le dea doar un avertisment, fără să le suspende activitatea. Pentru că ei au 24 de angajați și au mai fost deja avertizați, riscând acum suspendarea.
 
„Nu ne nenorociți… E păcat de noi. Faceți să ieșim ok. Am «mâncat» încă trei controale antifraudă. Chiar muncim mult și plătim mult la stat. Avem 24 de angajați la care asigurăm pâinea. Trebuie să ieșim cu avertisment, avem trei amenzi“, este mesajul operatorului economic scris pe un caiet.


 
„Citind aceste rânduri, ne-am gândit la acei contribuabili onești care au tot 24 de angajați cărora le «asigură» pâinea și care plătesc și ei destule taxe la stat. Acestor antreprenori corecți vrem să le transmitem un singur lucru: vă asigurăm că vom aplica legea cu strictețe și vom păstra același ritm al controalelor până când vom reuși, atât cât ne stă în putință, să asigurăm acel mediu concurențial onest pe care voi îl meritați“, a transmis, pe pagina de Facebook a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Serviciul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii