Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce i-a transmis Leonard Doroftei lui Marcel Prodan

ro

20 Jun, 2013 11:19 1580 Marime text

Atitudinea incalificabilă a managerului Alexandrei Stan, Marcel Prodan, nu l-a lăsat indiferent pe unul dintre cei mai apreciați boxeri de la noi.

Marcel Prodan a ajuns în doar câteva zile cea mai hulită persoană din România, după ce a bătut-o cu bestialitate pe Alexandra Stan, pentru că aceasta și-ar fi cerut drepturile bănești. Comportamentul violent al impresarului l-a scos din minți și pe campionul Leonard Doroftei, care l-a amenințat pe impresar.
"Vino să te bați cu noi, ca să vezi ce înseamnă. Să simți pe pielea ta. N-o să mai lovești pentru că este dureros. Chiar doare. Și trauma fizică și trauma psihică. Urât din partea ta ce ai făcut. Ți-o spun din suflet. Dacă te găsesc....", a fost mesajul lui Leonard Doroftei pentru Marcel Prodan la Antena 1.
Alexandra Stan a fost bătută crunt sâmbătă seara de managerul ei, în urma unor certuri în maşină, legate de bani. După ce a fost lovită, solista a coborât din mașină, discuția aprinsă a continuat și pe marginea drumului, managerul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci. Norocul vedetei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii