Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce formulare fiscale trebuie depuse la ANAF pînă pe 25 iulie?

ro

18 Jul, 2013 18:14 1611 Marime text
Contribuabilii trebuie sa depuna, pana pe 25 iulie, 12 formulare fiscale la ANAF.

Notificare privind incetarea aplicarii sistemului TVA la incasare, formular 097. Acest formular se depune de catre persoanele impozabile care aplica sistemul TVA la incasare, a caror perioada fiscala este luna sau trimestrul si care au depasit cifra de afaceri de 2.250.000 lei in luna iunie sau in trimestrul II 2013.

Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, cu termen lunar/trimestrial pentru obligatiile bugetului de stat aferente lunii iunie/trimestrul II 2013, formular 100.

Declaratie privind distribuirea intre asociati a veniturilor si cheltuielilor, formular 104. Declaratia se completeaza de catre persoanele juridice straine si persoanele fizice nerezidente care desfasoara activitate in Romania intr-o asociere cu sau fara personalitate juridica si de catre persoanele fizice rezidente asociate cu persoane juridice romane, pentru veniturile realizate atat in Romania, cat si in strainatate din asocieri fara personalitate juridica.
Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, cu termen lunar/trimestrial, pentru obligatiile aferente lunii iunie/trimestrul II 2013, formular 112.

Citeste: Avocatnet.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii