Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce dezvăluiri a făcut Bercea Mondial astăzi în faţa magistraţilor

ro

25 Sep, 2014 13:19 1361 Marime text
Bercea Mondial s-a aflat astăzi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti.

Avocatul lui Bercea, Pavel Abraham susține că Bercea le-a mărturisit judecătorilor că din rețeaua sa de politicieni fac parte și doi lideri de partid la nivel național, informează ştiripesurse.ro.

Bercea le-a spus judecătorilor cine sunt cei doi lideri de partid, susţine Abraham, însă a menţionat că nu poate face publice numele acestora pentru că nu are încă suficiente dovezi.

Abraham a dat în schimb câteva indicii cu privire la cei doi, afirmând că sunt lideri de partid, care nu candidează la alegerile prezidențiale şi că vin din zona PDL și fac parte din guvernarea Boc.

Bercea Mondial şi fiica sa, Izaura Anghel, s-au aflat astăzi din nou în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti.

Potrivit Antena 3, Bercea Mondial a spus astăzi, la sosirea la Judecătoria Piteşti că sacii cu bani din Portul Constanţa au ajuns direct la Traian Băsescu.

Referitor la acestă afirmaţie, potrivit căreia banii au ajuns la Băsescu, avocatul a apreciat că este vorba de o acuzație deosebit de gravă, care însă poate fi luată în considerare doar dacă este susținută de probe, transmite Ştiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii