Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:00 27 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce cartiere din Constanţa vor avea, astăzi, apă cu presiune scăzută

ro

27 Oct, 2015 13:33 1108 Marime text
Astăzi, la ora 12.50, în urma unei avarii la una din liniile de alimentare cu energie de la Staţia de pompare şi tratare Palas, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, o parte din pompele de la nivelul staţiei au rămas fără curent.
 
În aceste condiţii, abonaţii din cartierele CET, Anda, Palas, IC Brătianu, 2 Cocoşi, Medeea, Casa de Cultură, Gară, Inel I şi Inel II au apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute.
 
Pentru remedierea situaţiei, au fost anunţaţi reprezentanţii Enel, care vor trece alimentarea staţiei pe o altă linie. Având în vedere debitul, dar şi zona mare deservită, abonaţii afectaţi vor avea apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 15.00. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dmitri 05 Nov, 2015 06:45 Nu uita niciun moment că cel care spune "Pot", poate, iar cel care spune "Nu sunt în stare", nu este în stare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email eronymous@mail.ru