Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au făcut poliţiştii de la Rutieră în ultimele 24 de ore

ro

13 Jul, 2012 14:49 984 Marime text

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 504 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 71.000 lei. La data de 12 iulie a.c., ora 15.00, în judeţul Constanţa, D. Viorel de 36 ani, din Brăila, a condus un microbuz pe DN2A dinspre Constanţa către Hîrşova şi ajungând la km. 143, pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două pasagere.

La data de 12 iulie a.c., ora 18.30, în judeţul Constanţa, I. Vasile de 42 ani, din Ialomiţa, a condus un autotren pe DN22C, dinspre Constanţa către Poarta Albă şi ajungând într-o curbă la dreapta, pe fondul nerespectării distanţei între autovehicule a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, pe care l-a proiectat în alt autoturism.

Din accident a rezulatat vătămarea corporală a unei pasagere din cel de-al treilea autovehicul.

La data de 12 iulie a.c., ora 20.30, în Medgidia, F. Ion de 61 ani, din Medgidia, a condus un microbuz pe strada Luminii şi din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de mers înapoi, a surprins şi accidentat uşor pe F. Dumitra de 78 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 12 iulie a.c., ora 06.15, în municipiul Mangalia, a fost depistat M. Samet, de 27 ani, din Mangalia, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,72mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii