Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce atribuții are inspectorul guvernamental Chirică Lefter repartizat la Tulcea. Plătit pe pontaj și activitate

ro

09 Jan, 2016 04:39 3519 Marime text
Prin decizie a primului ministru Dacian Julien Cioloș, începând din data de 7 ianuarie anul acesta, Chirică Letter, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului Generat al Guvernului, este desemnat să indeplinească, la nivelul judeţului Tulcea, atribuţii ce intră în sfera de competență a Ministerului Afacerilor Interne.

Fişa de descriere a atribuțiilor, responsabilităţilor şi a modului de raportare a activității desfășurate se stabilește prin ordin al ministrului afacerilor interne.
Plata drepturilor salariale ale inspectorului guvernamental și a celorlalte drepturi aferente se realizează de Secretariatul General al Guvernului, în condițiile legii, pe bază de pontaj şi raport lunar de urrmărire a indicatorilor punctuali ai activității pe care o desfășoară în teritoriu aprobat de ordonatorul de credite şi/sau reprezentantul Ministerului Afacetilor Interne la nivelul judeţului unde îşi desfăşoară activitatea.
Evaluarea anuală se realizează, în condițiile legii, pe baza raportărilor realizate în urma activităţii desfășurate.
 
Reamintim că, din data de 9 decembrie 2015, prin decizia primului ministru Dacian Julien Cioloş, Lefter Chrică a fost reintegrat în funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.
Reintegrarea lui Chrică Lefter are loc ca urmare a Sentinţei Civile 4.213 din 3 iunie a Tribunalului Bucureşti-Secţia a II-a Contencios administrativ şi fiscal.
Lefter Chirică a ocupat între anii 2005 şi aprilie 2008 postul de prefect al judeţului Tulcea, post pe care l-a părăsit pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean; în septembrie 2008, după ce a susţinut examen pentru redobândirea statutului de înalt funcţionar public, este numit de premierul Călin Popescu Tăriceanu, în funcţia de subprefect la Tulcea, iar din martie 2009 este numit inspector guvernamental pentru judeţul Mureş.

Mai citește și //www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/lefter-chirica-fostul-prefect-al-judetului-tulcea-este-din-nou-inspector-guvernamental-575286.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii