Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce(ai)?...„Energizant(e)“...„Încălzitoare“ pentru zilele... cu „ceaţă“ deasă

ro

21 Jan, 2015 14:32 1023 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa o persoană care avea asupra lui, 111 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde-maroniu, pregătite pentru vânzare.

Astfel, astăzi, în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în apropiere de Gara  din Constanţa, a observat un grup de şase persoane, în mijlocul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din localitate şi care avea în mână o pungă în care se aflau mai multe pliculeţe. La vederea militarilor, tinerii  cu vârste cuprinse între 18-27 ani, au început să se agite şi au încercat să dispară. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.

În punga aruncată pe jos, jandarmii au găsit 111 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde-maroniu.

Cei cinci tineri au declarat că doreau să cumpere de la „comerciant”, „marfa” cu zece lei/bucata.

Acestuia, i-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele 111 plicuri descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii