Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce a declarat Victor Becali azi la Judecătoria Medgidia. Cererea de eliberare, respinsă (MINUTĂ)

ro

25 Oct, 2016 10:32 2509 Marime text
Anca Teodora Chivu, judecător al Judecătoriei Medgidia, analizează la aceste momente cererea lui Victor Becali, fost impresar sportiv, de eliberare condiţionată.

În faţa instanţei, Victor Becali a declarat: „Vă rog să acceptați cererea. Am avut o sancțiune la începutul pedepsei.. a fost o situație în care colegul meu a trebuit sa fie internat și i-am anuntat familia. Nu am contestat. Am încercat să nu fiu într-un litigiu cu penitenciarul“.
 
Decizia de azi a Judecătoria Medgidia nu va fi definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Amintim că Victor Becali a fost condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare.  

UPDATE

Cererea lui Becali a fost respinsă. Chiar şi aşa, fostul impresar sportiv mai are o şansă. El poate ataca decizia Judecătoriei Medgidia la Tribunalul Constanţa, care va lua o decizie definitivă în acest caz.

Iată decizia instanţei:

„Respinge cererea de liberare condiţionată a condamnatului BECALI VICTOR, ca nefondată. Stabileşte termen de reînnoire a cererii după data de 12.11.2016. În baza art. 272 C.proc.penală: Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţie către Baroul Constanţa, a sumei de 65 lei pentru av. Roşu Raluca Mihaela, conform delegaţiei seria AV nr. 2230/2016, cu titlu de onorariu apărător din oficiu. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.penală, obligă condamnatul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de statul român. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat. Pronunţată în şedinţă publică, azi 25.10.2016“.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii