Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat Tudorel Toader la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii

ro

08 Oct, 2018 10:36 1191 Marime text
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat, luni, la declaraţia preşedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sâmbătă că relaţia cu ministrul Justiţiei decurge "foarte bine". "Eu îl rog şi el ascultă", a afirmat liderul social-democrat, informează Agerpres.ro

Ministrul Justiţiei a afirmat, luni, că "a asculta are multe semnificaţii".

"Depinde ce sens le daţi dumneavoastră şi, de regulă, sunteţi tentaţi să daţi sensul negativ. A asculta are multe semnificaţii", a declarat Toader la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii, unde are loc audierea Adinei Florea, propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

El a subliniat că CV-ul Adinei Florea arată că aceasta are experienţă profesională şi aptitudini manageriale specifice funcţiei.


"Astăzi nu avem la dosar, în documentaţia pe care o examinăm, nicio dovadă a faptului că în legătură cu dânsa sunt suspiciuni din acelea, bănuieli rezonabile cu privire la comiterea vreunei fapte penale. În concluzie, de la Ministerul Justiţiei, comisia a apreciat în unanimitate că doamna Florea, dintre toţi candidaţii, şi aduc aminte că era a doua rundă de selecţie, îndeplineşte cel mai bine condiţiile pentru a fi propusă drept candidat pentru a prelua conducerea DNA", a afirmat Toader.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii