Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat Sebastian Ghiţă la ieşirea din sediul DNA Ploieşti

ro

17 Feb, 2015 17:46 1689 Marime text
Deputatul Sebastian Ghiţă a ieşit din sediul DNA Ploieşti după aproximativ cinci ore de audieri. Procurorii DNA l-au pus urmărire penală şi sub control judiciar, în dosarul de corupţie cu fonduri europene în care este vizat şi cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu.
 
"Nu m-au întrebat nimic de zona politică sau despre PSD sau domnul Ponta. A ţinut această discuţie de relaţia mea cu domnul Herţanu, care nu este atât de strânsă. L-am văzut de 5-6 ori pe domnul Herţanu. N-am avut niciun interes în a-l sprijini", a spus Sebastian Ghiţă, conform ziare.com.

Sebastian Ghiţă, care a demisionat din PSD pe 28 noiembrie 2014, a vorbit despre cei doi membri ai familiei Cosma ca despre "colegi de partid".
 
"Vlad Cosma e colegul meu de partid, la fel şi domnul Mircea Cosma. N-am găsit elemente că l-am ajutat pe acest domn, Herţanu", a precizat deputatul, subliniind că nu a fost nicio discuţie între el şi Victor Ponta pe acest caz.

"Le-am dat amănunte despre momentul în care l-am cunoscut pe Herţanu, când a câştigat o licitate în judeţul Prahova şi despre o potenţială implicare a mea despre sprijinirea acestor oameni din jurul lui Herţanu.
 
Nu-i cunosc pe ceialalţi domni implicaţi în dosar. Sper şi cred că în curând toată această idee de vinovăţie se va clarifica. Procurorii suspectează că i-am favorizat, că dânşii au greşit, iar noi am intervenit în a-i proteja sau a-i sprijini să încheie acele lucrări", a mai spus Sebastian Ghiţă, conform ziare.com.
 
Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Cristian Herţanu, ar fi implicat într-un dosar de fraudă cu fonduri europene. Acesta a fost adus, marţi, cu mascaţii la sediul DNA Ploieşti.

Sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii