Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat primarul Decebal Făgădău cu privire la gigacalorie. Cât va trebui să scoatem din buzunar

ro

14 Oct, 2017 11:02 4470 Marime text
Constănțenii ar putea plăti aceeași sumă de 250 de lei pentru gigacalorie. Această declarație a fost făcută în cadrul unei conferințe susținute ieri.


„Nu pot să dezbat pe acest subiect până nu termin discuţiile pe care le am cu Ministerul Energiei, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice. Vă pot spune că, la fel ca în fiecare an, preocuparea mea pentru căldura constănţenilor începe din iulie, august. Au fost tot felul de discuţii la Guvern. Săptămâna trecută, am avut deja o întâlnire la Ministerul Energiei, atât cu reprezentanţii Electrocentrale Constanţa, cât şi cu distribuitorii de gaze naturale. Înainte de a lua o decizie şi de a propune Consiliului Local o politică pentru încălzirea centralizată din această iarnă trebuie să am toate elementele definitivate”, a declarat primarul Decebal Făgădău.


Primarul a precizat că încearcă să-și respecte promisiunea din campania electorală, cel puțin până la finalul acestui mandat și să păstreze un preț de 250 de lei pentru gigacalorie la Constanța. O decizie finală urmează să fie luată dupa finalizarea discuțiilor cu toți factorii implicați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 14 Oct, 2017 13:49 Nu seamănă cu o discriminare faptul că, gigacaloria, este subvenționată? De ce, consumatorii casnici cu centrale de apartament nu au subvenționat costul gazelor naturale?