Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA organizează un nou curs Negociere - Obţine avantajele dorite prin negociere constructivă

ro

03 Nov, 2014 12:52 2014 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează în data de 11 noiembrie, între orele 10:30 - 18:30, la sediul CCINA Constanţa, cursul „Negociere - Obţine avantajele dorite prin negociere constructivă“.

„Învăţaţi la acest curs ce înseamna de fapt negocierea, care sunt principiile care guvernează negocierea, ce tipuri de negociere există, cum să vă pregătiţi pentru o negociere de succes, care sunt elementele şi etapele unei negocieri, ce strategii şi tactici de negociere să utilizaţi pentru a obţine rezultatele dorite, care sunt stilurile de negociere cărora trebuie să le faceţi faţa, care este rolul comunicării în negociere şi cum să gestionaţi situaţiile dificile. În felul acesta veţi putea obţine rezultate de excepţie în negocierile pe care le desfăsuraţi la nivel interpersonal sau organizaţional“, a precizat purtătorul de cuvânt CCINA, Lucia Calenici.

Teme abordate în cadrul cursului sunt: ce este negocierea, elementele negocierii, principii fundamentale ale negocierii, tipuri de negociere, stiluri de negociere, etapele negocierii, strategii şi tactici de negociere, abilităţi comunicaţionale în negociere, cele şase reguli ale influenţei, cum gestionaţi situaţiile dificile şi soluţii individuale.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri puteţi aplela la numerele de telefon 0241.619854, 0725.308583, 0241.619454, sau la adrsesa de email lucia.calenici@ccina.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii