Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:57 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA organizează Târgul pentru Nunţi la Constanţa

ro

19 Mar, 2015 09:32 901 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează, în perioada  20 - 22 martie, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (Bingo – Mamaia), cea de-a XII-a ediție a Târgului pentru Nunți, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei.

În completarea tematicii, se va organiza si Salonul pentru Infrumusetare - un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat segmentul beauty - cosmetică, îngrijire și hair-style. Acesta este un eveniment de tip show & sale, la care se adaugă demonstrații realizate de profesioniști, într-un spațiu special amenajat.
 
Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de mp, peste 40 de firme specializate, din Constanța, București, precum și din Oradea, Brăila, Timiş, Cluj, Craiova, Călăraşi, Piteşti, oferă  viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează.
 
În cadrul acestui salon specializat, vizitatorii vor găsi: de la invitații de nuntă, până la aranjamente pentru spațiul dedicat evenimentului, aranjamente florale, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.

Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți și a capătat o conotație diferită, pentru fiecare cuplu. Viitorii miri isi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans, pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu - și invitatii si rămânand cu o frumoasă amintire. De aceea, venim în întâmpinarea viitoarelor cupluri cu școli de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului.

Trei branduri renumite de costume barbatesti  vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale târgului, consultanță personalizata pentru miri, naşi şi pentru toţi bărbaţii care doresc să îmbrace costume de lux. Maestrul croitor, prezent în stand, va lua măsura şi, în funcţie de nevoi, fiecare client poate beneficia de consiliere şi nu va fi nevoie de probe intermediare.

În acest cadru organizat, vizitatorii Târgului pentru Nunți pot alege oferta care li se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât și din punct de vedere al stilului.

Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte, legate de reusita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.
 
Pe intreaga perioada a targului, cei interesati vor putea beneficia din partea expozantilor de oferte şi reduceri la toate produsele şi serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.

Tematica cuprinde: rochii şi pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete şi inele de logodnă, rochii şi costume de gală, accesorii nunţi, flori şi aranjamente florale, invitaţii de nuntă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, consultanţă regie eveniment, şcoală de dans, servicii profesionale de make-up, echipamentepentru cosmetic şi îngrijirecorporală, produsehair-style şi machiaj

Programul de vizitare va fi în perioada 20 - 21 martie între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, 22 martie, între orele 10.00 - 16.00.

Structura pe zone a firmelor expozante: 50% firme din Constanţa; 28% firme din Bucureşti; 22% firme din Oradea, Brăila, Timiş, Cluj, Craiova, Călăraşi, Piteşti.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii