Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA organizează Târgul de Turism Vacanţa. Vezi când

ro

14 Feb, 2013 10:05 2444 Marime text

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT), organizează, în perioada 17 - 19 mai 2013, a doua ediție a Târgului de Turism "VACANȚA" Constanța 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai 2013, începând cu ora 12.00.

Târgul de Turism "VACANȚA" Constanța 2013 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Târgul de Turism "VACANȚA" Constanța 2013 se lansează cu facilități deosebite pentru expozanți, care vor beneficia de tarife speciale, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezența lor la un astfel de eveniment. În plus, firmele membre CCINA Constanța, ANAT și FAPT se vor bucura de tarife preferențiale de participare în cadrul acestui eveniment.

La târg vor participa: agenții de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăți de asigurări, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România și reprezentanți ai unor Oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc), care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacantele verii 2013 , precum si discounturi si Oferte Speciale.

Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism "VACANȚA" Constanța 2013 fac parte: reprezentații folclorice reprezentantive pentru variate zone și destinații turistice din țară și străinătate, prezentări de oferte si destinatii turistice și tombole cu premii surpriză pentru vizitatori.

Prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism "VACANȚA" Constanța 2013 va beneficia de un trafic estimat de 10.000 de vizitatori pe zi, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00-22.00). Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfășurată la nivel regional, prin intermediul mass media locale - televiziuni, radio-uri și ziare, dar și online, prin platforme de social media și site-uri specializate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii