Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TINIMTEX - Mihai Daraban CCINA, dispusă să preia în exploatare Pavilionul Expoziţional

ro

11 May, 2015 11:20 1999 Marime text
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa oragnizează, în perioada 13-17 mai, a 63-a ediţiei a târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte Tinimtex, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expoziţional şi Centrul de afaceri Eurolitoral.
 
Participă peste 220 de firme din ţară, iar standurile se vor întinde pe o suprafaţă de 5.500 de metri pătraţi.
 
Prezent la conferinţa de presă care prefaţează evenimentul, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României a afirmat că CCINA ar fi de acord să preia în exploatare Pavilionul Expoziţional Constanţa. "Am făcut mai multe propuneri Consiliului Judeţean Constanţa, ca să fie aleasă o bază legală solidă. Nouă ne-ar conveni să primim imobilul în folosinţă gratuită şi vom plăti, în schimb, impozitul pentru chirie, teren, utilităţi, sume care sunt uriaşe, la care se adaugă şi sumele pentru întreţinerea clădirii", a afirmat Daraban.

Pe 6 iulie, CCINA împlineşte 25 de ani. În avansul sărbătoririi, pe data de 26 iunie, CCINA va organiza Balul oamenilor de afaceri, a anunţat Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii