Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. O fetiță de 5 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat. Ce le-a spus micuța părinților

ro

21 May, 2019 13:27 1620 Marime text
Un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea buzoiană Cernăteşti, cu antecedente penale, este cercetat pentru infracţiunea de agresiune sexuală a unei fetiţe în vârstă de cinci ani din aceeaşi localitate, informează Agerpres.ro

Potrivit anchetatorilor, din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi petrecut cu tatăl minorei şi concubina acestuia, după care a plecat acasă să aducă un prelungitor însoţit de fetiţă. La întoarcere, fetiţa a povestit tatălui său că prietenul său i-a cerut să se dezbrace, cazul fiind sesizat la Poliţie.

Reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Buzău au precizat, pentru AGERPRES, că "s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, fetiţa urmând să fie supusă unor expertize medico-legale".

În context, directorul DGASPC Buzău, Loredana Dorobanţu, a declarat, pentru AGERPRES, că "fetiţa, care face parte dintr-o familie cu şase copii, a fost adusă de Poliţie la un Centru de primiri urgenţe", fiind demarată o anchetă socială şi evaluarea psihologică a micuţei. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii