Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant O femeie din Constanţa şi-a îmbibat hainele în spirt, apoi şi-a dat foc în faţa căminului de bătrâni din Stupina

ro

26 Mar, 2019 13:53 5804 Marime text
O femeie de  70 de ani de la Căminul de bătrâni din Stupina şi-a dat foc. Cadrele medicale au fost solicitate în noaptea de luni spre marţi, la ora 2:00 pentru a interveni la un caz de autoincendiere. Potrivit medicilor, este vorba de arsuri de gradul I şi II, bătrâna folosind spirt pentru a aprinde focul. Locuia la căminul de bătrâni din localitate, fiind singură, după ce copiii au abandonat-o. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, nefiind în stare gravă, conform cadrelor medicale.

Primarul localităţii Crucea a declarat că femeia şi-a îmbibat hainele cu spirt, a ieşit pentru a fuma o ţigară, moment în care s-a autoincendiat.

"Victima a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa cu arsuri grave pe întreaga suprafaţă a corpului. Şi-a dat foc pe fondul unor probleme psihice, abandonată de copii, o fată şi un băiat, din Constanța. Şi-a  îmbibat hainele cu spirt, când a ieșit să fumeze şi şi-a dat foc. A fost afectată la față, spate, piept şi mâini, până la brâu. Femeia este arsă pe 45% din suprafața corpului.  Este internată la secția arşi a SCJU.  Au sărit angajații foarte repede şi au stins flăcările cu o pătură", a spus primarul din Crucea, Gheorghe Frigioi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii