Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Caz șocant la Cumpăna. O fetiță de 5 ani a fost sechestrată de mamă și bunică. Suspectele acuzate de rele tratamente aplicate minorului

ro

30 Jan, 2018 12:25 1663 Marime text
Două femei bănuite de comiterea unor infracțiuni de rele tratamente și lipsire de libertate asupra unei minore, cercetate de polițiștii constănțeni
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștiii din cadrul Postului de Politie Cumpăna cercetează două femei, de 24, respectiv 51 de ani, din localitatea Cumpăna, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și lipsire de libertate.
 
Astfel, pe data de 23 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de reprezentanții Primăriei Cumpăna asupra unor fapte petrecute în vara anului 2017, persoană vătămată fiind o fetiță în vârstă de 5 ani,.
 
Cele două femei, mama, respectiv bunica, au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

UPDATE: Oficial de la DGASPC

 
În cursul zilei de joi, 25 ianuarie, DGASPC Constanța a fost anunțată de Poliția din Cumpăna că există o plângere însoțită de probe video referitoare la un copil minor, victimă a abuzului din partea părinților. Echipa mobilă a DGASPC Constanța, formată dintr-un asistent social și un psiholog, s-a deplasat la adresa indicată și a însoțit copilul în vârstă de 5 ani la Medicina Legală pentru investigații. Ca urmare a anchetei sociale și discuțiilor avute cu familia, DGASPC Constanța a dispus măsura plasării temporare a celor patru copii la un asistent maternal. În funcție de rezultatele anchetei realizate de Poliție, este posibil chiar să cerem în Instanța decăderea din drepturi a părinților.
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii