Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Brașov! Două femei au fost descoperite moarte într-o casă după doi ani

ro

17 Jan, 2018 20:08 2003 Marime text
Două femei au fost descoperite în stare avansată de descompunere într-o casă din Centrul Vechi al Brașovului. Se pare că femeile ar fi mamă şi fiică. Vecinii spun că nu mai ştiau nimic despre cele două de mai bine de doi ani, potrivit România TV.

„În urma sesizării a fost efectuată cercetarea la faţa locului, constatându-se că în imobil se aflau două cadavre umane în stare avansată de degradare. Se fac cercetari sub supravegherea unităţilor de parchet competente, pentru identificarea cadavrelor şi stabilirea împrejurărilor în care cele două persoane au decedat, precum şi pentru stabilirea cauzei morţii, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov", a declarat Mihaela Hermenen, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit anchetatorilor, vecinii au declarat că ultima dată când le-au văzut pe cele două femei a fost în urmă cu doi ani.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Specialiştii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală fac cercetări pentru a determina circumstanţele morţii celor două femei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii