Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Vaslui. Un bărbat și-a agresat copiii și soția și a aruncat cu apă fierbinte în femeie. Aceasta a ajuns la spital

ro

24 Nov, 2018 19:13 1451 Marime text
Un bărbat din localitatea Fâstâci, comuna Cozmeşti județul Vaslui a fost reţinut sâmbătă, de poliţişti, după ce acesta şi-a agresat soţia şi copiii şi a aruncat un ceaun cu apă clocotită peste femeie, provocându-i arsuri grave, transmite Agerpres.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul s-a petrecut vineri noaptea, când bărbatul, aflat în stare de ebrietate şi-a lovit soţia în prezenţa copiilor, iar fiica cea mare, în vârstă de 17 ani a intervenit în dispută, fiind şi ea victimă a agresiunii tatălui.

"Într-o criză de nervi, bărbatul a luat un ceaun cu apă clocotită şi l-a aruncat peste femeia în vârstă de 36 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, de unde a fost trimisă la o unitate medicală din Iaşi, la Chirurgie Plastică. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală de violenţă în familie, raportată la loviri şi ameninţare, iar urma audierilor, a fost dispusă măsura reţinerii bărbatului", a precizat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


Bărbatul reţinut urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 17 ani, care au fost martori ai agresiunii, au rămas în grija bunicilor. Reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui vor începe o anchetă în acest caz. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii