Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Copiii au luat o sticlă de vin din casă Doi copii de școală primară au fost găsiți leșinați de beție pe câmp

ro

03 Sep, 2016 09:14 1806 Marime text
Un băiat de nouă ani și o fată de șapte, au fost găsiți inconștienți, la marginea unui câmp, de un bărbat care muncea pe câmp. Acesta a alertat autoritățile, informează stirileprotv.ro.

„Fata am crezut că e moartă. M-am gândit la o intoxicație. I-am întors pe o parte, ca să nu se înece. După aia, fata a început să respire ușor", a povestit bărbatul care i-a găsit.

Duși de urgență la spital, medicii și-au dat seama imediat care este situația celor doi copii. „Au halenă alcoolică. Fetița este agitată, dar starea lor generală este bună. Nu este vorba de comă”, precizează medicul CPU Pediatrie Botoșani, Cătălin Mihailiuc, citat de sursa menționată.
 
Familiile celor doi nu știau pe unde umblă aceștia. Oamenii legii fac acum investigații, iar cazul a intrat și în atenția Direcției pentru Protecția Copilului.

UPDATE 1, ora 11.07

„Este vorba despre doi copii de șapte şi nouă ani, găsiţi pe câmp inconştienţi de către un cetăţean. Copiii au început să îşi revină când au fost descoperiţi, dar nu vorbeau. Când am ajuns noi erau conştienţi, dar nu puteau comunica cu salvatorii. Au fost preluaţi de către cele două echipaje care au intervenit şi au fost duşi la spital. Se presupune că au consumat băuturi alcoolice pentru că aveau halenă alcoolică”, a declarat pentru Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. 


Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că cei doi fraţi au mâncat împreună cu părinţii acasă, apoi au mers într-o anexă a locuinţei de unde au luat o sticlă cu vin. Copiii au mers apoi pe un câmp din apropierea localităţii, unde au băut din alcoolul luat de acasă, arată Digi 24.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii