Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz incredibil. Un bărbat a sustras valiza polițiștilor criminaliști care cercetau un accident rutier. Suspectul a fost reținut

ro

06 Feb, 2019 15:15 1573 Marime text
Un bărbat în vârstă de 69 ani, din municipiul Roman, a fost reţinut de poliţişti după ce a sustras de la locul unui accident, chiar de lângă anchetatori, o valiză criminalistică, informează Agerpres.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, miercuri, presei că poliţiştii se aflau împreună cu un tehnician criminalist la un eveniment rutier produs, marţi, pe o stradă din municipiul Roman, iar trusa criminalistică era pe carosabil.

"În timpul desfăşurării cercetării la faţa locului, un bărbat de 69 ani din Roman, aflat în trecere, a sustras trusa criminalistică. Acesta a fost depistat în timp ce se îndepărta de locul evenimentului, pe strada Păcii, având asupra sa trusa. Bărbatul, surprins în flagrant de poliţişti, a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.


Bărbatul va fi prezentat de poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii