Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Caz cutremurător în cartierul Viile Noi Cum a fost prins suspectul triplului asasinat care a avut loc în Constanţa

ro

24 Jul, 2014 09:34 3362 Marime text
Principalul suspect în cazul triplei crime care a avut loc noaptea trecută în cartierul Viile Noi din municipiul Constanţa, a fost prins în această dimineaţă în localitatea Cumpăna. Potrivit unor surse, tânărul stătea pe o băncuţă, de vorbă cu un prieten, fost puşcăriaş la care de altfel şi înnoptase. Ştefan Alexandru Stoica, de 19 ani, este suspectat că, noaptea trecută, şi-ar fi ucis bunica, o mătuşă şi un văr, după care a fugit. Zeci de poliţiştii au blocat ieşirile din municipiu şi au plecat în căutarea principalului suspect. DIn câte se pare, Ştefan Alexandru fusese eliberat în urmă cu 10 zile din penitenciar, acolo unde fusese închis sub aspectul săvârşirii mai multor fapte de furt calificat.

UPDATE
Potrivit unor surse din poliţie, asupra tânărului a fost găsită o sumă de peste 200 de lei. Din câte se pare, după cumplita faptă, tânărul de 21 de ani, ar fi furat maşina unui vecin din cartier. După câteva străzi, Ştefan Alexandru a abandonat autoturismul, după ce a tamponat un o altă maşină. De aici, tânărul s-ar fi îndreptat către localitatea Cumpăna la un prieten pe care îl cunoscuse în puşcărie şi la care, de atfel, a şi înnoptat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii