Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cauza accidentului de la Tulcea Digul s-a surpat si autobuzul a căzut în râpă

ro

30 Sep, 2010 15:13 1861 Marime text

autobuz_bun_.jpgPotrivit reprezentantului ISU Tulcea, Florin Başcău, digul nu este acoperit cu asfalt şi este destul de îngust. Şoferul autobuzului a oprit puţin pe marginea drumului pentru a face loc unui alt autoturism să treacă, dar din cauza ploilor abundente din ultima perioadă din zonă, digul s-a surpat iar autobuzul a căzut într-o râpă. „Am fost anunţat în jurul orei 07:37 de un cetăţean care era în trecere pe digul respectiv că un autobuz este răsturnat. Ne-am deplasat cu trei echipaje şi am costatat că autobuzul era răsturnat la 180 de grade. Erau foarte mute persoane încarcerate. Am descarcerat în jur de 20 de persoane şi au fost transportate toate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea", a explicat la Realitatea Tv, reprezentantul ISU Tulcea, Florin Başcău.

Patru persoane de sex feminin au murit. Trei erau decedate la locul accidentului, una a făcut stop cardiac în ambulanţă. S-au început manevrele de resuscitare fără niciun rezultat. Persoanele rănite sunt în stare stabilă. E cel mai grav accident din ultimii 15 ani de la Tulcea", a spus directorul Spitalului Judeţean din Tulcea, Ion Popescu.

Celelalte persoane nu au răni foarte grave dar se află sub supraveghere medicală. Una dintre victime a suferit o fractură de coloană cervicală şi va fi transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Bucureşti. Subsecretarul de stat din cadrul ministerului Sănătăţii, Raed Arafat a declanşat alarma la Constanţa, pentru ca medicii de acolo să meargă la Tulcea şi să mai preia o parte din pacienţi.

 

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 01 Oct, 2010 08:34 doamne....dumnezeu sa-i ierte pe toti...d c nu rae si spitalul judetean tulcea aparatura necesara pt astfel d cazuri???d c merg oamenii la spital sa se faca bn si pleaca in cosciug???!cata indiferenta!!!