Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Căutat pentru viol, se ascundea în Lumina Bărbatul de 26 de ani a fost prins de poliţiştii constănţeni

ro

28 Apr, 2016 09:33 2285 Marime text
 
Un bărbat urmărit naţional a fost depistat, în această dimineaţă, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa. Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani şi zece luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.
 
La data de 11 aprilie 2016, Judecătoria Constanţa Secţia Penală a emis un mandat de executare pentru Alexa Ştefan Adrian, în vârstă de 26 de ani, din Agigea, condamnat la o pedeapsă de 8 ani şi 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.
 
Încă de la momentul emiterii mandatului, bărbatul s-a sustras de la executarea pedepsei, plecând de la locuinţa din localitatea Poarta Albă, acolo unde stătea împreună cu membrii familiei sale.
 
Acesta s-a ascuns într-un imobil situat în comuna Lumina, judeţul Constanţa, fiind depistat şi reţinut pe stradă, în apropierea acestui imobil, în această dimineaţă de către poliţiştii constănţeni.
 
Bărbatul urmărit a fost condamnat, după ce, în ziua de 08.02.2015, împreună cu alţi trei inculpaţi, a convins persoana vătămată să se deplaseze într-un apartament situat în municipiul Constanţa, unde în urma întrebuinţării de violenţe asupra acesteia, a fost constrânsă să întreţină raporturi şi acte sexuale în perioada 08-09.02.2015, aceştia lipsind-o de libertate în mod ilegal, împiedicând-o să  părăsească imobilul, aceasta reuşind să fugă din apartamentul situat la etajul 4, sărind de la balcon.
 
Cel în cauză urmează a fi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă în vederea executării pedepsei.
 
În desfăşurarea acţiunii de prindere a condamnatului urmărit, s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

UPDATE

Alexa Ştefan Adrian a cunoscut-o pe fată prin intermediul unei rețele de socializare. Acesta a invitat-o la Constanța, a așteptat-o la gară şi a invitat-o la apartamentul din Tomis Nord. 

Se pare că, în încercarea de a scăpa, fata a sărit de la etajul 4 și a ajuns pe acoperișul unui balcon de la etajul 2, până când a văzut-o apartamentului şi a sunat la 112. 

Cu privire la ceilalţi inculpaţi, menţionăm că aceştia au fost prinşi.


FOTO: IPJ Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii