Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Căutări disperate la Constanţa Copil de 6 ani, surdo-mut, dat dispărut

ro

04 Feb, 2015 21:15 1857 Marime text
Zeci de poliţişti constănţeni efectuează căutări pentru depistarea unui minor de 6 ani, din satul Şiriu, comuna Crucea. Minorul este surdo-mut. Conform poliţiştilor constănţeni, la această oră căutările sunt în toi. De asemenea, s-a solicitat şi sprijinul jandarmilor şi locuitorilor din aria de căutare.


UPDATE, ora 21.30

În data de 4 februarie, în intervalul 12.30 – 13.40, minorul Andrei Ştefan Arcăleanu a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că anterior minorul a mai plecat de la domiciliu, fără a fi sesizate organele de poliţie întrucât, de fiecare dată, revenea după anumite intervale de timp.
 
Minorul are o înălţime de 1.20 m, 30 de kg, păr blond deschis. La data plecării, purta o geacă din piele, îmblănită, de culoare neagră, fular de culoare portocalie, pantaloni tip blue-jeans de culoare maro, cizme de culoare roşie cu imprimeuri florale, fes de culoare albastră cu dungi de culoare albă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 7 Poliţie Rurală Crucea sau Dispeceratul IPJ Constanţa, tel. 0241.611.364 int. 20005.


UPDATE, ora 22.40


Forţele desfăşurate pentru găsirea minorului sunt şi la această oră în aria de căutare, sat Şiriu, comuna crucea. La căutări participă şi un câine de urmă.

Ştire în curs de actualizare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii