Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câteva trucuri pentru a folosi YouTube mai ușor (video)

ro

18 Oct, 2015 08:56 1935 Marime text
YouTube este platforma video preferată de mulţi utilizatori de Internet. Ştiai că există câteva scurtături care te-ar putea ajută să foloseşti mai uşor acest site?  Tech Insider a făcut o lista cu cele mai utile "trucuri", scrie ziare.com.
Tasta K pentru pauză: Nu mai trebuie să dai click pe butonul de pauză sau să apeşi pe bară de space pentru a opri un videoclip. Poţi face acest lucru cu ajutorul tastei K. Apeşi o dată pentru a opri clipul şi a două oară pentru a-i da play din nou.
Tasta M pentru mute: Poţi da click pe simbolul ce indică volumul, însă dacă vrei să opreşti sunetul unui videoclip poţi folosi şi tasta M.
Tasta F pentru full-screen: Pentru a vedea clipul pe tot ecranul, poţi să apeşi tasta F, aşa că nu mai e nevoie să dai click pe iconiţă din dreapta jos a materialului video.
Tasta J pentru a derula înapoi: Dacă vrei să revezi ceva, poţi folosi tasta J, care da clipul în urmă cu 10 secunde.
Ce face săgeata orientată spre stânga: Dacă vrei să dai doar 5 secunde înapoi, poţi folosi tasta cu cimbolul "<".
Tasta L pentru a derula înainte: În cazul în care vrei să sări peste anumite pasaje, apăs L pentru a sări peste 10 secunde.
Ce face săgeata orientată spre dreapta: Similar, tasta cu simbolul ">" da înainte clipul cu 5 secunde.
Ce faci dacă vrei să dai replay la videoclip: În loc să apeşi pe săgeata respectivă, aflată în colţul din dreapta jos al videoclipului, poţi folosi tasta 0.
De la 1 la 9: Dacă vrei să te "plimbi" printre imagini, poţi folosi tastele de la 1 la 9, care te vor trimite către diverse părţi al videoclipului.
Cum poţi să faci imagini "mişcătoare": Dacă eşti fan al GÎF-urilor, poţi să faci astfel de poze care se mişcă din clipurile de pe YouTube foarte simplu. Înlocuieşte la început adresa clipului pe care îl urmăreşti cu "gifyoutube" în loc de "youtube" şi vei fi redirecţionat către un site care îţi permite să faci GÎF-uri.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii