Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câte puncte termice din Constanţa mai rămân fără căldură şi apă caldă

ro

12 Feb, 2014 18:18 2351 Marime text
CET Palas a dat publicităţii un comunicat de presă referitor la avaria de marţi de pe reţeaua de termoficare. „Vă informăm că lucrările au fost finalizate în jurul orei 17.00”, susţine CET Palas.
„Ulterior, la informarea unor lucrători de la SC Munca şi Arta SA, s-a constatat că avaria anterioară a provocat o defecţiune majoră a conductelor aferente magistralei 2 urban, respectiv pe cca 80 ml conductă din 1000 ml, ce necesită înlocuire. Datorită faptului că în această zonă conductele sunt amplasate subterna la o înălţime de cc 7 m în incinta unităţii menţionate, conductele sunt izolate cu vată şi tablă, iar conducta retur pe care s-a produs avaria este mascată de conducta tur, personalul unităţii noastre nu a avut posibilitatea de a depista defecţiunea. Vă informăm că s-au luat măsurile ce se impun în vederea finalizării lucrărilor şi punerii în funcţiune a magistralei până în data de 14.02.2014, orele 22.00. În această perioadă nu vor beneficia de confort termic consumatorii arondaţi unui număr de 14 puncte termice situate în perimetrul CET Palas - strada Eliberării”, precizează CET Palas în comunicatul de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Make 12 Feb, 2014 19:42 Ce pot sa spun niste retardati sa lasi in plina iarna jumatate de oras fara apa calda si caldura si sa dai la presa faptul ca nu stiti unde e avaria e clar ca avem inapti si incompetenti angajati si mai platim caldura de ne sar capacele nesimtitilor sa va vad odata falimentati sa scapam de voi!