Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu, despre cazul lui Nicuşor Constantinescu „Este un prim pas în ceea ce privește demolarea republicii Mazăre”

ro

16 Jan, 2014 11:04 2047 Marime text
Cătălin Predoiu, prim vice-președinte PDL, a declarat ieri seară în emisiunea „Imparțial” de la Digi24 că speră că punerea sub urmărire penală a președintelui Consiliului Județean Constanța este „este un prim pas în ceea ce privește demolarea republicii Mazăre”.

Cătălin Predoiu a punctat faptul că ce s-a întâmplat astăzi în fața Consiliului Județean Constanța nu este un abuz din punct de vedere procedural și că în cazul în care o persoană nu se prezintă să execute mandatul de aducere se poate folosi forța pentru a se pune în executare mandatul.

„Eu sper că este un prim pas în ceea ce ar putea să însemne demolarea republicii Mazăre, despre care toată lumea vorbește și iată că toate au un sfârșit. Sau, cel puțin, asistăm la un început al sfârșitului. Sper ca în continuare justiția să acționeze curajos și în acest caz, și în altele, pentru că trebuie curățată țara de toate focarele de corupție”, a spus Cătălin Predoiu, fost ministru al justiției.

Sursa: digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii