Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Ilniţchi, rănit în Colectiv, mulţumeşte medicilor români pentru tratamentul profesionist

ro

31 Dec, 2015 19:36 928 Marime text
Cătălin Ilniţchi, rănit la Colectiv, spune, într-un mesaj pe Facebook, că în Spitalul Floreasca din Bucureşti a avut parte de un tratament profesionist pentru care mulţumeşte medicilor români, adăugând că nu poate preciza sursa infecţiei cu care a ajuns în spitalul din Israel.
 
După un interviu publicat de cotidianul local Opinia, din Buzău, în care se preciza că fotograful buzoian Cătălin Ilniţchi a ajuns la spitalul din Israel cu o infecţie intraspitalicească, tânărul a postat recent câteva rânduri pe contul său de Facebook în care susţine că la Spitalul Floreasca, unde a ajuns imediat după incendiu, a avut parte de un tratament profesionist. De asemenea, a precizat că nu poate preciza sursa infecţiei spitaliceşti.
 
„Nu pot spune cu precizie care a fost sursa infecţiei cu care am ajuns la spitalul Tel HaShomer. În Israel, după trezirea mea, discutând cu medicii despre situaţia mea medicală, am aflat că pe toata perioada cât am fost spitalizat in România am avut parte de un tratament profesionist de la o echipă medicală bine pregătită. Mai mult, la controlul medical de după întoarcerea mea în România am fost primit foarte bine şi toată lumea s-a comportat intr-un mod exemplar. Doresc să mulţumesc din suflet întregului personal medical care a făcut posibilă însănătoşirea mea: paramedicii de pe Ambulanta SMURD, personalul medical de la Spitalul Floreasca şi Tel HaShomer din Israel”, a scris pe Facebook Cătălin Ilniţchi.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii