Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, despre medicul Valeriu Neagoe – „Nu avem decât cuvinte de laudă pentru activitatea lui din prima linie“ (video)

ro

22 Apr, 2020 15:02 3816 Marime text

Spitalul Judeţean Constanţa regretă dispariţia medicului Valeriu Neagoe, din cadrul secției Medicină Internă II.

„Sunt momente grele pentru Spitalul Județean de Urgență Constanța, cauzate de decesul colegului nostru, care a lucrat din 2003 la unitatea sanitară. Nu avem decât cuvinte de laudă pentru activitatea lui, pentru activitatea lui din prima linie. De la începutul  crizei a activat alături de colegi la urgenţe. Aducem sincere condoleanțe familiei și suntem nespus de mâhniţi vizavi de această pierdere“, a spus managerul Spitalului Judeţean Constanţa Cătălin Grasa.

Medicul a activat în cadrul secției Medicină Internă II. În cadrul anchetelor epidemiologice din această secție, medicul a efectuat două teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul șef din secția Medicală II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile. Pe 27.03 i s-a recoltat al doilea test PCR , rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârstă de 62 de ani și-a înaintat demisia iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de muncă. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie CoVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.


 
 


Citeşte şi:

UPDATE Doliul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. A decedat medicul Valeriu Neagoe​

Spitalul Judeţean Constanţa regretă dispariţia medicului Valeriu Neagoe - „Un coleg minunat care nu și-a lăsat niciodată echipa la greu“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii