Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel dă agora constănţeană pe un loc în Parlament

ro

15 Oct, 2016 12:05 2105 Marime text
Cunoscut ca un activist vocal la Constanţa, Cătălin Anghel a publicat pe pagina sa oficială de Facebook o scrisoare de intenţie prin care anunţă că intră în cursa electorală pentru obţinerea unui post de deputat în Parlamentul României.

Cătăli Anghel, cunoscut constănţenilor după ce a pus umărul la organizarea marşului pentru Colectiv de acum un an, de la Constanţa, a bătut palma cu PNL şi există deja informaţii că se bucură de susţinerea conducerii organizaţiei municipale de la malul mării.

„Pe parcursul întregii mele activități profesionale am avut ocazia să îmi valorific cu succes calităţile manageriale de decizie şi acțiune. Sunt o persoană cu o gândire strategică şi cu fluenţă verbală, posed spirit practic şi de echipă, de-a lungul timpului am devenit un bun negociator, sunt onest si adaptabil, am inţiativă şi sunt creativ. Empatia, participarea socială activă, comunicarea, lucrul in echipă sunt câteva din competenţele şi abilităţile sociale cu care mă pot mândri“, acestea sunt calităţile cu care Cătălin Anghel speră să cucerească electoratul de la Constanţa.

„Îmi propun ca şi principii care să mă călăuzeasca în Parlamentul României: principiul democraţiei reprezentative, o bună comunicare, întelegerea comunităţii şi implicare în rezolvarea problemelor acesteia, aplicarea şi îmbunătăţirea legii, respectarea drepturilor omului. Consider că este important să te implici in viaţa socială şi să ai caracter în politică. Și acest lucru l-am și exersat în ultimii ani“, completează Anghel în scrisoare de intenţie publicată pe Facebook.

„Cred că a venit timpul să dispară păpușarii din politică și că este momentul pentru un suflu proaspăt de reprezentare a cetățenilor din Constanța și din România (…) Cred că putem schimba părerea despre politica românească de până acum – bazată în general pe interese personale și discursuri politicianiste, neacoperite de fapte. Cred că putem ieşi din amorţirea discursului de lemn populist şi cred că de noi depinde să ne fie bine la noi în țară “, mai scrie Cătălin Anghel.

Un loc în Parlamentul României, tot pe listele PNL, îşi doreşte şi preşedintele Patronatului IMM de la Constanţa, Iulian Gropoşilă.

Conform datelor publicate joi pe site-ul său oficial, programul politic al lui Iulian Gropoşilă este centrat pe următoarele direcţii: promovarea antreprenoriatului, crearea de noi locuri de muncă, atragerea de investiţii în comunităţi, dar şi microindustrializarea în zonele rurale.

Gropoşilă a mai candidat pentru un fotoliu de deputat, tot din partea PNL, în scrutinul electoral din toamna anului 2008.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii