Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel a demisionat din funcția de președinte al PNR -Filiala Constanța

ro

10 Apr, 2014 19:11 2755 Marime text

Cătălin Anghel, președintele Partidului Noua Republică Filiala Constanța, a declarat astăzi că demisionează din funcție. A motivat decizia precizând că politica este o activitate care presupune responsabilitate și respectabilitate, iar în România nu există suficientă maturitate politică la multe dintre partidele prezente în piața publică.
„Pentru mine politica este un proiect de țară, iar politicienii sunt manageri de proiect. Atâta vreme cât criteriile de selecție nu sunt valoarea si implicarea, avem ceea ce vedem azi în tot spectrul politic”, a adăugat Cătălin Anghel.
Președintele PNR a declarat că nu regretă nimic din experiența politică avută și că nu renunță la convingerile și la triectoria politică, propuse inițial. A menționat că va continua să se implice în viața comunității, punându-și în sluja acesteia toată experiența de viață și puterea de muncă.
„E timpul să ne construim visele și să luptăm pentru ele. Antreprenoriatul în politică începe prin a inova felul cum se face politică. De fapt, politica ar trebui sa însemne arta de guverna de către cei ce le pasă de oameni mai mult decât le pasă de buzunarul lor. Romania trezește-te și implică-te !” a încheiat președintele PNR Filiala Constanța.
Sursa foto: catalinanghel.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constanteanul 11 Apr, 2014 00:27 Mult succes in proiectele viitoare !