Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât vor costa deplasările angajaților și delegațiilor SRR în țară și în străinătate cu avionul (documente)

ro

30 Sep, 2014 23:40 2364 Marime text
Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) a inițiat licitație publică pentru contractarea de servicii de transport aerian.
Agenții economici interesați de licitație pot depune oferte la următoarea adresă poștală: Strada General Berthelot numerele 60-64, Sector 1, Localitatea București , Cod poștal 010171 , România. Persoană de contact a fost desemnat Constantin Pușcaș. Iar relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0213031367¬222/337. De asemenea, sunt puse la dispoziția celor interesați adresele de email: constantin.puscas@radioromania.ro, emil.radu@radioromania.ro, costina.gheorghiu@radioromania.ro, florentin.stanica@radioromania.ro și numărul de fax 0213149944.
Caietul de sarcini și documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv și sistemul de achiziție dinamic) pot fi obținute la aceeași adresă menționată anterior. Ofertantul trebuie să constituie garanția de participare, pentru suma de 27.000 lei.


Minim 10 bilete, maxim 1.000 de bilete, în 2 ani


Serviciile de transport aerian care se doresc a fi contractate constau în servicii de transporturi de pasageri și de marfă, cu excepția transportului de corespondență.
Mai precis, aceste servicii vor fi contractate în vederea achiziționării de către SRR a biletelor de avion pentru zboruri interne și internaționale, in funcție de necesități. Valoarea estimată a serviciilor de transport aerian care vor fi achizitionate pe întreaga durată a acordului cadru (24 luni) este cuprinsă între 10.000 lei și 1.350.000 lei fără TVA.
“Societatea Romana de Radiodifuziune vizeaza achizitionarea serviciilor de transport aerian intern si international de pasageri in functie de necesitati și in limita bugetului alocat, dupa caz, pentru salariatii si/sau delegatii SRR - clasa economic, clasa business, cu week-end si fara week-end sau altele, dupa caz.”, se arată, în acest sens, în Caietul de sarcini.
Durata acordului-cadru este de 24 luni. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 450.000 lei echivalentul a 100.000 de euro.
Pe durata întregului acord cadru pentru servicii de transport aerian intern și internațional de pasageri (dupa caz) se estimează achiziționarea unui minim de 10 bilete și maxim de 1.000 bilete.
În Caietul se sarcini se menționează că numărul operatorilor economici cu care se va încheia acordul - cadru va fi de cel putin 3 operatori (numarul maxim fiind nelimitat) atribuind ulterior, prin reluarea competitiei intre operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, contracte subsecvente de servicii de transport aerian intern si international de pasageri pentru destinatiile / clasele / durata / conditiile deplasarii stabilite de catre SRR in etapa de reluare a competitiei.


15 destinații interne, 111 destinații internaționale


Ca regula generală, salariatii/delegatii SRR efectueaza deplasari prin cele mai rapide și mai economice mijloace de calatorie raportate la natura și urgenta deplasarii, se mai menționează în Caietul de sarcini.
SSR a trecut în Caietul de sarcini un număr de 15 destinații orientative interne (printre acestea se numără și Constanța și Tulcea), dar și un număr de 111
destinații orientative internaționale.

Ovidiu Miculescu, printre răspunzători


Persoanele cu funcție de decizie ale autorității contractante sunt Ovidiu Miculescu – președintele director general al SRR, Constantin Pușcaș - director Direcția Economică, Elena Borcea - Contabil Șef, Mariana Milan - Șef Serviciu Juridic, Costina Gheorghiu - Șef Serviciu Achiziții I.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 noiembrie, ora 10.00, urmând ca ofertele să fie deschise în aceeași zi la ora 12.00 la sediul Societatii Române de Radiodifuziune din strada General Berthelot numerele 60-64, Sector 1, București.

În secțiunea Document veți regăsi atât Anunțul de participare al SRR cu numărul 154217/30.09.2014, cât și Caietul de Sarcini al Licitației Servicii de transport aerian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii