Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât va costa o cameră Cel mai avansat hotel din lume va avea în staff zece roboți

ro

21 Feb, 2015 22:43 1458 Marime text
Parcul Huis Ten Bosch din Nagasaki, Japonia, va avea cel mai avansat hotel din această vară. Hotelul Henn-na va avea 72 de camere, prețul începând de la 60 de dolari pe noapte. Hotelul va avea tehnologie de ultima oră și va avea 10 roboți în staff, relatează yoda.ro
 
Roboții din hotelul Henn-na vor putea face contact vizual, să răspundă la limbajul trupului și vor vorbi fluent în chineză, japoneză, coreeana și engleză, scriu cei de la Washington Post, citați de yoda.ro. Vor mai putea caza invitații, vor căra bagajele, vor face cafea, vor curată camerele și vor duce rufele de la și la spălătorie.


 
La început, hotelul va avea și oameni în staff, nu numai roboți. La o conferința de presă din Japonia, președintele Huis Ten Bosch, Hideo Sawada, a spus: „În viitor, am vrea că 90% din serviciile hotelului să fie oferite de roboți", notează yoda.ro.


 
Roboții nu sunt singurele aspecte futuriste - camerele hotelului vor fi deschise prin recunoașterea feței și un panou capabil să detecteze căldură corporală va determină căldură în camere.
 
Hotelul nu este SF. Va fi deschis publicului începând cu 17 iulie. 



Sursa: yoda.ro
Sursa foto: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii