Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorii crosului Ziua Olimpică, de la Constanţa

ro

19 Jun, 2016 11:51 4434 Marime text



Ediţia 2016 a crosului Ziua Olimpică, de la Constanţa, a adunat la star, astăzi, 191 de alergători, de toate vârstele. La băieţi, câştigător a fost Cătălin Jitcovici, urmat pe podium de Nicuşor Antonesi şi Alexandru Pădure. În primii zece s-au mai clasat Ionuţ Nenovici, Alexandru Ionescu, George Cracu, Vasile Apetroaie, Paulian Prăjitură, Gavril Ion şi Bogdan Moisei.

Întrecerea fetelor i-a revenit Dianei Pivniceru, iar următoarele două în clasament au fost Cristina Olteanu şi Anastasia Fotu. În continuare, în ierarhia primele zece au mai intrat: Adriana Turnea, Alexandra Opriţă, Nicoleta Oanea, Andreea Vancea, Maria Săceanu, Cristina Popa şi Cristina Stancu.

Cel mai vârstnic participant care a trecut primul linia de sosire a fost Victor Şuvleacov (71 de ani), iar distincţia pentru cea mai în vârstă alergătoare i-a revenit Veronicăi Negreanu (85 de ani).

Cel mai tânăr concurent a fost o fetiţă, Amalia Opriţă (cinci ani), urmată în clasament de fratele ei, David Opriţă (şapte ani) şi de Cosmin Teodor (nouă ani). Competiţia nu a fost ratată nici de Sophie Iofciu (zece ani), Andrei Oruz (11 ani) şi Vlad Cătană (12 ani).

Titlul de cea mai numeroasă familie i-a revenit familiei Opriţă, care a concurat cu Alexandru, Alexandra, David şi Amalia.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii