Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:40 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Regală a României susține teatrul

ro

25 Dec, 2015 18:38 741 Marime text
 Potrivit organizatorilor, pentru a intra în competiție, piesele vor fi trimise în format electronic (salvate pe un CD) prin poştă sau vor fi depuse direct la secretariatul UNITER. Textele nu vor fi semnate şi vor avea un motto scurt pe pagina de titlu, care înlocuieşte doar numele autorului, nu şi titlul. Piesa trebuie să aibă titlu propriu. 
CD-ul ce conţine piesa înscrisă la Concurs va fi însoţit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul închis cu datele de identificare.
În cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise în format dactilografiat, prin poştă sau depuse direct la Secretariatul UNITER.  În concurs nu pot intra piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate, iar  textele înscrise în concurs nu se înapoiază.
 Potrivit unui comunicat remis presei de UNITER, concursul, premiul şi tipărirea piesei câştigătoare sunt finanţate prin efortul şi sub egida Casei Regale a României.

Ti-a placut articolul?

Comentarii