Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A fost solicitat elicopterul Căruţă versus autoturism! Accident la intrare în Mihai Viteazu

ro

18 Jun, 2016 18:14 2816 Marime text
În urmă cu puţin timp, a avut loc un accident la intrare în localitatea Mihai Viteazu. Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate o căruţă şi un autoturism. Momentan nu există informații cu privire la posibile victime.

În acest context, amintim că accidentul de astăzi a avut loc aproximativ în aceeași zonă în care și-au pierdut viața trei persoane - Maria Mădălina Celmare (şoferiţa de 42 de ani), Mircea Celmare (tatăl şoferiţei 67 de ani) şi Andreea Oaidă (fiica şoferiţei de 19 ani) -, a patra încetând din viață după câteva zile.
 
Citeşte şi UPDATE6. Trei persoane au murit şi cinci sunt rănite la Mihai Viteazu! Imagini terifiante. ISU a activat CODUL ROŞU (galerie foto + video)

UPDATE 1, ora 18.38
 
La locul accidentului s-a deplasat un echipaj SAJ. De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul. Doi bărbaţi ce se aflau în căruţă au fost răniţi. Cei doi sunt conştienţi. Unul dintre ei, în vârstă de 60 de ani, prezintă un traumatism cranian şi unul toracic. Cel de-al doilea bărbat este dispneic. Prezintă un pneumotorax şi un traumatism cranian, fiind transporat cu elicopterul la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii