Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carne de vânat fără acte

ro

19 Jun, 2012 13:56 1232 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care transporta cu o ambarcaţiune 63 de kilograme carne de vânat fără a respecta condiţiile legii.
 
La sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea localităţii Murighiol, a fost verificată o ambarcaţiune din fibră de sticlă cu motor ataşabil în care se afla C.T. de 41 ani, domiciliat în municipiul Tulcea. În urma controlului au fost descoperite 63 kilograme carne de vânat din specia mistreţ pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative. Bărbatul a declarat faptul că a achiziţionat carnea de la o cunoştinţă din localitatea Sfântu Gheorghe, în schimbul sumei de 600 lei.
 
Cantitatea de carne în stare congelată a fost ridicată în vederea confiscării şi predată pe bază de proces verbal Laboratorului Sanitar Veterinar Tulcea. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de transport a vânatului fără a respecta condiţiile legale, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 44, lit. b din Legea 407/2006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii